Qui som?

> Qui som?

Pisan S.L. és una empresa fundada a Barcelona per Santiago Piñol Sanjaume, on es recull l’experiència d’una saga de professionals, dedicats a la construcció al llarg de més de quatre generacions, que es va iniciar a Xerta (Tarragona) el 1870.

Pisan S.L. Cobreix a la perfecció les dues variants tradicionals del sector de la construcció, que són l’enginyeria i l’arquitectura, així com les facetes de gestió d’obra i de consultoria, oferint als seus clients el nivell més alt en l’elaboració dels seus projectes, d’una manera integral o parcial.

Pisan S.L. ofereix als seus clients privats i de l’administració, totes les fases de la gestió integral d’un projecte, així com qualsevol dels seus processos parcials, estudi estratègic, estudi de factibilitat, cerca d’emplaçament, planejament urbanístic, obtenció de permisos, estudis geotècnics, estudis mediambientals, redacció de projectes, direcció d’obres, processos de selecció d’ofertes, elaboració de cadastres, auditoria cadastrals, elaboració de plecs de bases, project managment, etc.

“El nostre equip humà”